Segítség a Vaterázáshoz

Egyszerű és gyorsan letöltődő terméklapok

A hazai internetezők (az Ön potenciális vevői) igen jelentős része még nem szélessávú kapcsolatot használ a világhálóra való csatlakozás során, ezért egy nagyméretű animációval, grafikával terhelt, így lassan megjelenő terméklap letöltődését nem várja meg és ebből kifolyólag egy konkurens eladó gyorsabban letöltődő terméklapjára kattint tovább.
A komoly érdeklődők figyelmét a kínált termék/szolgáltatás paraméterei keltik fel. Éppen ezért javasoljuk, hogy ne használjon animációkat, zenét és lassan letöltődő terméklap-háttereket. Érdemes itt is szem előtt tartani a ?kevesebb, néha több? elvet.A hazai internetezők (az Ön potenciális vevői) igen jelentős része még nem szélessávú kapcsolatot használ a világhálóra való csatlakozás során, ezért egy nagyméretű animációval, grafikával terhelt, így lassan megjelenő terméklap letöltődését nem várja meg és ebből kifolyólag egy konkurens eladó gyorsabban letöltődő terméklapjára kattint tovább.
A komoly érdeklődők figyelmét a kínált termék/szolgáltatás paraméterei keltik fel. Éppen ezért javasoljuk, hogy ne használjon animációkat, zenét és lassan letöltődő terméklap-háttereket. Érdemes itt is szem előtt tartani a ?kevesebb, néha több? A hazai internetezők (az Ön potenciális vevői) igen jelentős része még nem szélessávú kapcsolatot használ a világhálóra való csatlakozás során, ezért egy nagyméretű animációval, grafikával terhelt, így lassan megjelenő terméklap letöltődését nem várja meg és ebből kifolyólag egy konkurens eladó gyorsabban letöltődő terméklapjára kattint továb
A komoly érdeklődők figyelmét a kínált termék/szolgáltatás paraméterei keltik fel. Éppen ezért javasoljuk, hogy ne használjon animációkat, zenét és lassan letöltődő terméklap-háttereket. Érdemes itt is szem előtt tartani a "kevesebb, néha több" elvet.

« Vissza az előző oldalra

Nyomtatás


Hasznos volt ez az információ?

Kapcsolatfelvétel

További kérdésed van? Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot!