Segítség a Vaterázáshoz

Listázások elejére

Minden kategóriában, illetve a keresés eredményeként megjelenő találati listán először a kiemelt aukciók jelennek meg. Tehát, ezen szolgáltatás igénybevételekor az aukció a kategória vagy a találati lista elején, a kiemelt aukciók között fog megjelenni, így az érdeklődők közül sokkal többen fognak rákattintani. A Listázások elejére kiemelést igénybe vevő aukciók gyakrabban zárulnak sikerrel - a sikeres eladás valószínűsége kimutatásunk alapján 6-szorosára nő!

A kiemelés ? amennyiben igénybe veszi azt ? az aukció végéig megjelenik. Ennek díját minden esetben az aukció indításakor számítjuk fel függetlenül annak sikerességétől vagy hosszától (akár 2 napig, akár 21 napig futott).

Tehát, ha licit nélkül zárul, vagy ha a licitáló mégsem veszi meg a terméket, abban az esetben is meg kell fizetni az igénybe vett kiemelés költségét. A kiemelés aktuális áráról díjtáblázatunkból tájékozódhat:

A kiemelés - amennyiben igénybe veszed azt - az aukció végéig megjelenik. Ennek díját minden esetben az aukció indításakor számítjuk fel függetlenül annak sikerességétől vagy hosszától (akár 2 napig, akár 21 napig futott).

Tehát, ha licit nélkül zárul, vagy ha a licitáló mégsem veszi meg a terméket, abban az esetben is meg kell fizetni az igénybe vett kiemelés költségét.

A kiemelés aktuális áráról díjtáblázatunkból tájékozódhatsz: http://www.vatera.hu/info/dijtablazat

« Vissza az előző oldalra

Nyomtatás


Hasznos volt ez az információ?

Kapcsolatfelvétel

További kérdésed van? Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot!