Segítség a Vaterázáshoz

Mi az a második lehetőség?

A második lehetőséget már lejárt, hagyományos licitálással zárult aukción lehet beállítani, az alábbi két esetben:

  • ?  A nyertes licitáló nem veszi át vagy nem fizeti ki a terméket, esetleg valamilyen okból eláll a vásárlástól.

  • ?  Az eladó több teljesen azonos termékkel rendelkezik, és azokat aukciós formában értékesíti (pl. 1 Ft kikiáltási árral indított aukciók). Az aukció során az ár olyan magas szintet ér el, hogy az eladónak a második, harmadik stb. ajánlati árat elérő licitálónak is megéri értékesíteni a terméket.

Ezt a lehetőséget bejelentkezés után az Eladott termékeinek listájában tudod felajánlani azoknak a felhasználóknak, akik licitáltak az aukción, de nem nyertek. Az adott hirdetés sorában válaszd a További opciók > Második lehetőség opciót, majd a lépéseket követve válaszd ki azt a felhasználót, akinek szeretnéd felajánlani a vásárlási lehetőséget, valamint az ajánlat érvényességét is itt határozd meg (1-5 nap). Ezután e-mailen értesítjük a partnert az ajánlatról. 

Amennyiben a felhasználó elfogadja és leüti a terméket, a megszokott módon továbbításra kerülnek mindkét félnek az elérhetőségek, így kapcsolatba tudtok lépni egymással.

Fix áras eladás esetén nem lehet felajánlani a második lehetőséget, hiszen ebben az esetben az aukción csak egy licitáló volt, aki fix áron leütötte a terméket.

« Vissza az előző oldalra

Nyomtatás


Hasznos volt ez az információ?

Kapcsolatfelvétel

További kérdésed van? Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot!