Segítség a Vaterázáshoz

Tudok licitált terméket törölni?

Az oldalon kereskedő eladóknak 30 naponta egy alkalommal lehetőségük van egy - már licitált - aukciójukat törölni a piactérről. A funkció kizárólag megfelelően indokolt esetben használható. Amennyiben nem így történik, úgy az eladót moderátoraink figyelmeztetésben részesíthetik!

Az aukciótörlés funkciót a Személyes menü Eladás > Licitált oldalán, a vonatkozó termék sorában lévő További lehetőségek > Aukciótörlés parancs kiválasztásával tudod igénybe venni. Az ezt követően megjelenő oldalon válaszd ki a legmegfelelőbb törlési indokot, majd kattints a Licittörlés kérése gombra.

A fentebb írtakat végrehajtva az aukció lejárt státuszba kerülsz, és ezzel egyidejűleg a licitek is törlődnek.

« Vissza az előző oldalra

Nyomtatás


Hasznos volt ez az információ?

Kapcsolatfelvétel

További kérdésed van? Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot!