Segítség a Vaterázáshoz

Miért nem sikerült a képfeltöltés?

Előfordulhat, hogy a fotó mérete vagy formátuma nem volt megfelelő. A feltöltendő fotó maximális mérete 2 MB.

Már feltöltött termék esetében a Személyes menüben az Eladó áruk szövegre kell kattintanod. Ezt követően az adott termék További opciók szövegére klikkelve válthatsz képet (Képek módosítása).

Saját gépéről a fotókat a következőképpen tudja feltölteni:

- kattints a ?Fénykép kiválasztása? gombra;
- a megjelenő ablakban keresd ki a feltöltésre szánt fotót, majd kattints rá duplán, ekkor a fotó elérési útvonala a megfelelő mezőbe kerül;
- végül nyomd meg a ?Küld? gombot.

Legjobb ellenőrzési mód, hogy minden rendben van-e a képpel és a leírással, ha közvetlenül a terméklapot tekinted meg, hiszen ezt látják az érdeklődők is.

Nem árt frissíteni (frissítés gomb a böngészőn vagy Ctrl+F5 billentyűk) a terméklapot utólagos képfeltöltés esetén, mivel előfordulhat, hogy a böngésző beállításaiból adódóan elsőre nem jelenik meg a fotó.

Amennyiben a Firefox böngészőben nem jelenik meg a ?Fénykép kiválasztása? gomb, az általad használt böngésző beállítási problémája és/vagy valamilyen hiányzó bővítmény okozza a problémát. Ellenőrizd, hogy nem tiltottad-e le gépeden a JavaScript-et.

Hasznos információ a fotók szerkesztéséhez, méretezéséhez:

Ajánljuk figyelmedbe az IrfanView szoftvert, amely ingyenesen letölthető az alábbi lapról.

Indítás után nyisd meg a képet (Ctrl+O) és kattints az Image/Resize funkcióra (Ctrl+R). Itt tudod megváltoztatni a kép méretét a Set new size sorban, illetve sok esetben elég, ha a felbontást csökkented (ugyanitt, a DPI mezőben adj meg egy kisebb számot).

Jóváhagyás után a kép méretét a láblécben láthatod középen X.x / Y.y KB formátumban. Az első szám a mérvadó, ha ez 150 KB alatt van, már feltölthető a kép.

Kérjük, ügyelj arra, hogy rendszerünk adatbázisának frissülési ideje 25-30 perc, vagyis ennyi időnek kell eltelnie ahhoz, hogy az eszközölt változtatás látható legyen.

« Vissza az előző oldalra

Nyomtatás


Hasznos volt ez az információ?

Kapcsolatfelvétel

További kérdésed van? Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot!