Segítség a Vaterázáshoz

Mi a teendő, ha a licit előtt az érdeklődő meg akarja tekinteni a terméket?

Előzd meg a későbbi bonyodalmakat! Kérdezz minél többet a termékről az eladótól a terméklap alatti üzenetekben!

Az aukció lezárásakor mindkét fél megkapja a másik elérhetőségét, és felvehetik egymással a kapcsolatot, illetve találkozhatnak. Így ha a termék megfelel a leírtaknak és a képen látottaknak, valószínűleg nem lesz gond az adásvétellel. Ha a termék nem felel meg a leírásnak és a képeknek, akkor nem kötelező átvenni!

Egyezzen meg az eladóval a terméklap alatt váltható üzenetekben!
A két fél megegyezhet a terméklap alatt váltható üzenetekben, hogy az adásvétel sikertelensége esetén nem kötelezik egymást a termék átadására, illetve átvételére. Ez a megállapodás a terméklap alatti termékes levelezésben később is olvasható, megtalálható.
Ha eladóként szerepelsz az ügyletben, érdemes tájékoztatni az érdeklődőt, hogy sikertelen adásvétel esetén pozitív jelzés nem adható. A semleges jelzés viszont se nem növeli, se nem csökkenti a pozitív jelzések értékét.

Mit tegyek, ha mindenképp meg szeretném tekinteni a terméket?
Vedd fel a kapcsolatot az eladóval! Ezt a következő módon teheted meg: Az érdeklődőnek azt javasoljuk, hogy licitáljon a termékre, fix ár esetén kattintson az Elviszem gombra. Az aukció lezárta után az adásvétel résztvevői egy automatikus e-mailben megkapjátok egymás elérhetőségeit. Így felvehetitek egymással a kapcsolatot, a lehetséges vevő pedig megtekintheti a terméket. Amennyiben az érdeklődőnek mégsem felel meg a termék, újra lehet indítani az aukciót. A sikertelenséget ilyenkor az értékelés készítésénél tényszerűen jelezd azt a Vatera felé.
Felhívjuk azonban figyelmedet, hogy minden egyes aukció esetében - azok időtartamától függetlenül - az eladó egyenlegén felszámításra kerülnek az igénybe vett szolgáltatások költségei (feltöltési díj, termékkiemelések).

« Vissza az előző oldalra

Nyomtatás


Hasznos volt ez az információ?

Kapcsolatfelvétel

További kérdésed van? Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot!