Segítség a Vaterázáshoz

Mit tegyek hogy az adásvétel lehetőleg problémamentes legyen?

- Alaposan írd körül a terméket amit aukcióra bocsátasz, készíts minél részletesebb leírást, fotókat. Ha kérdés érkezik minél gyorsabban és részletesebben válaszolj arra.
- Szerezz információkat arról a licitálóról, akivel a jövőben üzletet fogsz kötni. Nézd meg a felhasználó vissszajelzéseit a kereső segítségével. Ellenőrizd, mire licitál a felhasználó a termékéddel egyidőben.
- Győződj meg arról, hogy nincsenek-e félreértések a szállítási költségek fizetésével, a fizetési feltételekkel és a fizetési móddal kapcsolatban, valamint egyéb fontos részleteket illetően.
- Ismeretlen vagy visszajelzésekkel még nem rendelkező licitáló esetében (nagyobb értékű vagy különleges termékek adásvétele kapcsán, pedig különösen) ajánlott hogy ne küld előre a terméket. Csakis személyes átvételbe vagy előreutalásba egyezz bele vagy kérj olyan biztosítékokat a vásárlótól, amelyek esetén egy esetleges félreértés után bonyodalmak nélkül lehet tisztázni a kialakult helyzetet. Például, kérd el a pontos címét a vásárlónak, ellenőrizd, hogy valóban elérhető-e azon a címen.

« Vissza az előző oldalra

Nyomtatás


Hasznos volt ez az információ?

Kapcsolatfelvétel

További kérdésed van? Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot!