A Vatera galéria használata

Mi az a Vatera galéria? - megrendelem!

A vatera galéria a www.vatera.hu egyik olyan funkciója, aminek segítségével Ön jelentősen növelheti eladásait. A szolgáltatás igénybevétele esetén egy új doboz jelenik meg valamennyi termékének leírása alatt, amely további termékeket tartalmaz az Ön kínálatából.

Egyidejűleg maximum 15 termék jelenik meg ebben az ajánlóban az Ön által beállított szempontok alapján vagy véletlenszerűen. Valamennyi terméknél megjelenik a termék képe, megnevezése, az aukció lejáratának időpontja, valamint az aktuális ára.

Amennyiben az érdeklődő az Ön valamelyik termékére kattint az ajánlóból, akkor az adott aukció terméklapjára jut. Az érdeklődő a galéria alján akár keresni is tud az Ön termékkínálatában, vagy igénye szerinti rendezés alapján is megtekintheti azokat.
A Vatera galéria
kép nagyítása

Miért jó ez Önnek?

Az Ön valamelyik termékét megtekintő potenciális vásárló nyilván érdeklődhet az Ön hasonló termékei iránt is. Ne adja meg az esélyét, hogy az érdeklődő a listázóhoz, vagy a keresőhöz visszatérve más eladók áruit nézegesse. Mutassa be számára az Ön termékkínálatának többi darabját is, növelve ezzel saját eladási esélyeit. Az online kereskedelemben az átkattintások száma a siker egyik fokmérője, ezért növelje az átkattintások számát saját kínálatán belül, egyszerűen!

Mennyibe kerül?

A Vatera galéria igénybevétele egy hónapra mindössze 500 Ft. Ön akár több száz termékkel is rendelkezhet, a galériájának összes terméklapja megjelenítésre kerül ezért a díjért.

A Vatera galéria beállítása »