A Profi Eladói Programról

A Profi Eladói Programról

A Programról
A Profi Eladói Programban Ön egy szűk elit klub része lehet, akikről a vaterás vásárlók azonnal tudhatják, hogy érdemes náluk vásárolni. Ebbe a klubba nehéz bekerülni, de érdemes benne maradni. Eladóinknak, akik nem csak nagy forgalmat bonyolítanak, de emellett odafigyelnek arra, hogy vásárlóikat magas szinten szolgálják ki jelentős kedvezményt biztosítunk a listázás díjából, (egy termék belistázása 21 napos listázás esetén mindössze 3Ft-ba kerül). A felhasználó emellett nem csak a profi eladó megkülönböztető jelzést viselheti, de a gyorsabb ügyintézés érdekében VIP ügyfélszolgálati támogatást is biztosítunk.

Mit várunk egy profitól?
Programban nem az eladások mennyisége az elsődleges. Sokkal fontosabb, hogy eladóink a kedvezményekért folyamatosan a legjobb szolgáltatást nyújtsák a vásárlóknak. Alap, hogy a termékleírások és fotók pontosak és részletesek legyenek, de még fontosabb a vásárlókkal való kommunikáció és a kiszolgálás minősége, és a megbízhatóság.

Résztvevőinket folyamatosan monitorozzuk így, aki nem tudja azt biztosítani, ami egy profitól elvárható az akár ki is kerülhet a programból. Segítségül olvassa el a Profi Eladói tájékoztatót!